INTERIØR - KLÆR - LIVSSTIL

torsdag

Lisbeth Dahl

Søt, søtere, søtest!
 
Noe av det som ble levert til oss fra Lisbeth Dahl denne uka.
 


 
Velkommen til Himlingen!
 


onsdag

Regnprosjekt

Siden det regner (og har regnet i det som føles som evigheter), fant vi i går ut at det var på tide å komme i gang med et nytt prosjekt. Under tak! 

Vi har lenge snakket om at vi må gjøre noe med de gamle fjøsmurene, og det som tidligere var sauefjøset her til gards. Gulvet er ujevnt med store sprekker og sår, og rommet generelt er i dårlig forfatning, men nå blir det andre boller...

Hva vi skal bruke det til, er fortsatt litt usikkert, men jeg er sikker på at vi skal finne på noe spennende!



I følge yr.no ser det ut som om vi skal komme godt i gang de neste dagene, og jeg skal prøve å holde dere oppdatert, så godt jeg kan! :)

tirsdag

Butikkrapport

Stor levering fra Second female, Lene Bjerre og Lisbeth Dahl de siste dagene. Ny, stor hylle har jeg også fått, så ta turen innom og se! :)




Siden resten av mannskapet er på ferie, er det travelt rimelig travelt for meg og min kjære for tiden. Stor vareinngang, masse kunder og utkjøring gjør at dagene flyr av gårde. Følg med på Instagram og Facebook for hyppigere oppdateringer! :)

Fortsatt G O D  S O M M E R !

onsdag

Statusrapport

Jeg ELSKER sommeren!
Det er på denne tiden av året en kjenner at man virkelig lever. Sola, varmen, regnet, lufta, lyset, fargene, blomstene og dyrelivet.
Jeg passer på å være mest mulig utendørs, plukker friske blomster nesten hver dag, følger med på alt som spirer og gror, tilbringer masse tid i drivhuset, og ikke minst her ute, i gjestehuset. I bakgrunnen summer lyden av radioen og ikke minst alle insektene... Herlig!





Høydepunktene akkurat nå; peonene, lupinene og tomatplantene som strekker seg i vinduskarmen!

Et annet høydepunkt er selvfølgelig alle menneskene som titter innom butikken om dagen. Juli er høytid for tilfeldig forbipasserende, hyttefolk og ferierende, og det er helt greit å jobbe, mens alle andre har fri.

Om du har turen forbi - stikk innom du også. 
Vi har masse godsaker på lager! ;)

mandag

Humletips

Et tips til andre selvutnevnte humleambassadører: I helga surret det godt i løkkassene mine, skal jeg si dere. På det meste satt det 6 humler på samme pipeløk!
Fantastisk!!!




Gressløken var også poppis, så hiv dere rundt og plant gressløk, damer! Jeg er sikker på at humlene blir evig takknemlige.

Nyt sommeren!

I neste innlegg kommer en liten sommerhilsen fra gjestehuset...